Selecteer een pagina

Benieuwd naar de voorgaande workshops en bijeenkomsten van Screw Up?

Sinds 2016 begeleidt Screw Up diverse bedrijven, van groot tot klein en van ervaren foutenmakers tot foutontwijkers. Een selectie van de organisaties die we hebben begeleid vind je hieronder. Helemaal onderaan staat het overzicht van de openbare evenementen die we hebben georganiseerd.

Gasunie
Managementimpuls

De Gasunie maakt een transitie door. Tijdens de Managementimpuls in Amersfoort heeft Screw Up in een vliegensvlugge denksessie managers aan het denken gezet. 

JCC Business festival

Organisaties en ondernemers op een informele en frisse manier in beweging brengen. Dat deed Screw Up tijdens de eerste editie van het JCC Business Festival. 

JongWonen
Ledenbijeenkomst

Woningcorporaties hebben, zoals elk bedrijf, te maken met onoverkomelijke fouten. Screw Up heeft het netwerk van jonge corporatiemedewerkers handvatten gegeven om goed met fouten om te gaan.

Rabobank Ledenavond

In een bomvol Martiniplaza heeft Screw Up de leden van Rabobank-Noord een interactieve lezing gegeven over de waarde van fouten maken.

TWG City of Talent Presents

Op speelse wijze de Akkoordpartners van Groningen kennis laten maken met het goede uit fouten halen. Dat deed Screw Up tijdens TWG City of Talent Presents. 

Gasunie medewerkersfestival

Welke risico’s durf jij te nemen? En hoe organiseer je dat in teamverband? Op een oud vliegveld organiseerde Screw Up de gebroeders Wright-challenge voor medewerkers van de Gasunie.

Gemeente Groningen DMOestuin

Projectmatig werken betekent (ook) leren van de fouten van je collega’s. Maar hoe doe je dat? Screw Up organiseerde hierover twee bijeenkomsten voor DMO Gemeente Groningen.

Hanzehogeschool
Honours Startevent

Durven excellente studenten fouten te maken? Screw Up gaf ze op speelse wijze leerervaringen met het wie-ben-ik spel om hun groeicurve nog steiler te laten worden.

TKP Blink inspiratiebijeenkomst

Geld geldt als een belangrijk middel om de maatschappij draaiende te houden. Maar hoe hoe je je organisatie innovatief en lerend? Daar gaven de deelnemers tijdens de Blink inspiratiebijeenkomst zelf antwoord op.

Openbare evenementen

Sinds 2016 organiseert Screw Up met onregelmatige regelmaat publieke evenementen. Een sfeerimpressie vind je via de onderstaande links.

Screw Up evenement 2018 | Grand Theatre

Een dagvol programma over fouten maken. Dat was Screw Up 2018, op een snikhete zomerse dag in het Grand Theatre als ideale plek voor experiment.

Evenement bekijken

SU Noorderzon 2017

Een propvolle Horatiotent met 70 belangstellenden, persoonlijke verhalen, confronterende opdrachten en live jazz muziek in onze huiskamer.

Evenement bekijken

Screw Up evenement 2017 | Ontmoet je fout!

Bij het Screw Up evenement in 2017 lag de focus van het programma op “denken” en “doen”. Het perfecte moment om jouw fout de hand te schudden. Een avond vol analyses van ‘epic faal-momenten’ en ‘kersen op blunders’. 

Evenement bekijken

Screw Up evenement 2016 | A tale of fail

Screw Up 2016 stond in het teken van oeps-momenten. In een laagdrempelige en energieke setting werd het publiek meegenomen in de verhalen van een vier-tal ondernemende sprekers.

Evenement bekijken