Selecteer een pagina

Aanbod

Met screw Up ga je op verschillende manieren aan de slag met fouten. Hieronder kun je kiezen uit ons vaste aanbod, en extra smaakmakers om jouw sessie extra jeu te geven. Heb je vragen of een specifieke wens? Neem dan contact met ons op.

Barsessie – kennismaking met fouten 

Wil je fouten op een ongedwongen manier bespreekbaar maken of ben je op zoek naar een allereerste kennismaking met foutmanagement? Ga dan met elkaar aan de slag tijdens de Screw-up-Barsessie. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie bezig met prikkelende stellingen, delen we met elkaar onze foute ervaringen en lichten we een tipje van de sluier op over de wetenschap achter het fouten maken. 

 • Een leuke én leerzame afsluiting van de werkdag
 • Op een sfeervolle locatie, inclusief borrel
 • Tot 50 personen,  €750 tot €1750 excl. 21% btw

Werksessie – foutvriendelijkheid 

Kan jouw organisatie nóg slimmer omgaan met fouten of wil je het taboe op fouten maken doorbreken? Ga dan met elkaar aan de slag tijdens de werksessie foutvriendelijkheid en krijg handreikingen voor het creëren van een veilige werkomgeving. Tijdens deze diverse en energieke sessie wordt er aandacht besteed aan de communicatie over fouten en worden er plannen gemaakt over hoe er geleerd kan worden van dingen die fout gaan.

 • Met spreker uit eigen organisatie
 • Inclusief praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan
 • 6 tot 50 personen, één dagdeel, €1000 tot €2500 excl. 21% btw

Werksessie – innovatie

Ben jij benieuwd naar de toegevoegde waarde van fouten in een innovatieve-, experimentele omgeving? Tijdens een wervelende sessie gaan we aan de slag met theorieën achter innovatie waarbij inspirerende voorbeelden zoals de gebroeders Wright de revue passeren. Ook gaan we aan de slag met diverse werkvormen waarmee je het belang van fouten en experimenteren in gaat zien. Aan het einde heb je concrete handvatten om het innovatieklimaat in je team of bedrijf te versterken.

 • Creëer ruimte om te experimenteren binnen je team of organisatie
 • Leer efficiënt te leren van je fouten
 • 6 tot 50 personen, één dagdeel, €1000 tot €2500 excl. 21% btw

Ontwikkeltraject op maat

Heb jij als doel om je organisatie of team duurzaam foutvriendelijker te maken? Kies dan het ontwikkeltraject, waarbij we meerdere bijeenkomsten organiseren en aan de hand van verschillende theorieën, praktijkervaringen uit de organisatie en brainstormsessies aan de slag gaan. Aan het einde van dit ontwikkeltraject weet jij hoe je als organisatie foutvriendelijker moet werken, weet je innovatie te stimuleren en kun je de impact van een fout te verkleinen.

 • Op maat gemaakt traject gestuurd op jullie vraag
 • Concrete doelen met persoonlijke begeleiding
 • Tijden en investering afhankelijk van invulling

Online Screw Up-sessies

Op zoek naar een leuke invulling (mét inhoud) voor bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel of jaarafsluiting? Behoefte om met collega’s plezier te hebben maar kan dat nog niet fysiek? Boek dan de online Screw Up challenge of pubquiz. Tijdens deze online programmaonderdelen gaan we op een lichtvoetige manier aan de slag met foutvriendelijkheid. Kies één van de onderstaande onderdelen, of voeg ze samen tot een online borrel de luxe!

Foute pubquiz

Ga met elkaar de strijd aan tijdens de online Foute pubquiz! In een quiz van anderhalf tot twee uur gaan verschillende teams met elkaar de strijd aan om de eer van het foutste team. Er is een speciaal voor de organisatie gepersonaliseerde foutenronde waarin de leukste bedrijfsbloopers de revue passeren en de muziekronde met het Foute Uur zal natuurlijk niet ontbreken. Max. aantal personen: 100. Indicatie kosten: € 950 excl. btw., inclusief live hosting.

Het foute overlevingspakket

Optioneel bij te boeken bij elk (online) onderdeel: voor iedere medewerker een fout overlevingspakket voor de zomer, met daarin een puzzelboekje, flesje corona, worst-kaas scenario, foute literatuur, post-its (ontstaan uit een fout immers), en typische foute verrassingen. Leuk om te laten bezorgen op de dag van de online sessie, zodat je met elkaar (tijdens de online sessie) kunt borrelen. 

De Screw Up-challenge

Ga de uitdaging aan om met elkaar (online!) verschillende kleine opdrachten uit te voeren, waaronder het ‘Wright-experiment’, en ontdek hoe fouten je hierbij kunnen helpen. Durf jij jezelf of je collega op de pijnbank te leggen? Eventueel aangevuld met de Foute bingo voor extra speelplezier. Max. aantal personen: tussen de 50 en 150, afhankelijk van het programma. Indicatie kosten: tussen de €1.250 en € 2.250 excl. btw.

Een foute kennismaking

Maak kennis met de waarde van fouten en ontvang in een online sessie van circa één uur tips & tricks om je organisatie of team foutvriendelijker te maken. In een interactieve en luchtige sessie gaan we met elkaar aan de slag met de verschillende theorieën en praktijken rondom fouten, foutmanagement en innovatie. Max. aantal personen: 100. Indicatie kosten: € 425 excl. btw.

Foute Smaakmakers

Wij hebben de ingrediënten om jouw Screw Up op maat te maken. De volgende smaakmakers gebruiken we om smaak en inhoud toe te voegen aan onze sessies en trajecten:

Quickscan

Hoe foutvriendelijk is jouw organisatie? Voorafgaand aan een bijeenkomst sturen we een korte vragenlijst rond in jullie organisatie. De resultaten bespreken we en, indien gewenst, volgt er een geschreven advies.  

Live Muziek

Praten over een fout is soms lastig, een veilige omgeving is een must. We creëren een veilige sfeer door met livemuziek de bijeenkomst te begeleiden en te versterken.

Fout Spel

Ben jij Ludo Sanders of penicilline? We brengen omgaan met fouten in de praktijk door onze eigen versie van Wie Ben Ik? te spelen. Óf leer meer over de waarde van experimenteren met de gebroeders Wright Challenge! 

Foute Spreker

‘En toen kon ik de olympische spelen wel vergeten’.
Kwetsbare verhalen van topsporters, ondernemers of onderzoekers die hun eigen indrukwekkende verhaal delen met het publiek.