Selecteer een pagina

Aanbod

Interesse in een foutvriendelijke bijeenkomst, quickscan of spel? We denken graag met je mee. Screw Up levert diverse producten en diensten. Zoek je een confronterende quickscan? Word je liever geïnspireerd door een  voorbeeldverhaal? Of ga je graag met elkaar aan de slag in een spelvorm? 

Online Screw Up-sessies

Op zoek naar een leuke invulling (mét inhoud) voor bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel of jaarafsluiting? Behoefte om met collega’s plezier te hebben maar kan dat nog niet fysiek? Boek dan de online Screw Up zomerborrel, pubquiz of foutenbingo. Tijdens deze online programmaonderdelen gaan we op een lichtvoetige manier aan de slag met foutvriendelijkheid. Kies één van de onderstaande onderdelen, of voeg ze samen tot een zomerborrel de luxe!

Foute pubquiz

Ga met elkaar de strijd aan tijdens de online Foute pubquiz! In een quiz van anderhalf tot twee uur gaan verschillende teams met elkaar de strijd aan om de eer van het foutste team. Er is een speciaal voor de organisatie gepersonaliseerde foutenronde waarin de leukste bedrijfsbloopers de revue passeren en de muziekronde met het Foute Uur zal natuurlijk niet ontbreken. Max. aantal personen: 100. Indicatie kosten: € 950 excl. btw., inclusief live hosting.

Het foute overlevingspakket

Optioneel bij te boeken bij elk (online) onderdeel: voor iedere medewerker een fout overlevingspakket voor de zomer, met daarin een puzzelboekje, flesje corona, worst-kaas scenario, foute literatuur, post-its (ontstaan uit een fout immers), en typische foute verrassingen. Leuk om te laten bezorgen op de dag van de online sessie, zodat je met elkaar (tijdens de online sessie) kunt borrelen. 

De Screw Up-challenge

Ga de uitdaging aan om met elkaar (online!) verschillende kleine opdrachten uit te voeren, waaronder het ‘Wright-experiment’, en ontdek hoe fouten je hierbij kunnen helpen. Durf jij jezelf of je collega op de pijnbank te leggen? Eventueel aangevuld met de Foute bingo voor extra speelplezier. Max. aantal personen: tussen de 50 en 150, afhankelijk van het programma. Indicatie kosten: tussen de €1.250 en € 2.250 excl. btw.

Een foute kennismaking

Maak kennis met de waarde van fouten en ontvang in een online sessie van circa één uur tips & tricks om je organisatie of team foutvriendelijker te maken. In een interactieve en luchtige sessie gaan we met elkaar aan de slag met de verschillende theorieën en praktijken rondom fouten, foutmanagement en innovatie. Max. aantal personen: 100. Indicatie kosten: € 425 excl. btw.

Foute producten

Wij hebben de ingrediënten om samen aan de slag te gaan met foutvriendelijkheid. Jij hebt de unieke context waarbinnen je dit wilt. In bijeenkomsten en trajecten zetten we de volgende beproefde ingrediënten graag in:

Casus

Wat ging er het afgelopen jaar bij jullie écht fout? We onderzoeken een gemaakte fout in jullie organisatie en behandelen deze samen door middel van een rollenspel.

Quickscan

Hoe foutvriendelijk is jouw organisatie? Voorafgaand aan een bijeenkomst sturen we een korte vragenlijst rond in jullie organisatie. De resultaten bespreken we en, indien gewenst, volgt er een geschreven advies.  

Wright Challenge

Ga de uitdaging aan met de gebroeders Wright door een vliegtuig te bouwen, en ontdek hoe je fouten hierbij helpen.

Wie Ben Ik

Ben jij Ludo Sanders of penicilline? We brengen omgaan met fouten in de praktijk door onze eigen versie van Wie Ben Ik? te spelen.

Goed Gesprek

Waar loopt je team tegenaan? En waar wil iedereen aan werken? Door middel van een dialoog gaan we in op fouten en innovatie in jouw organisatie. 

Workshop Fouten Delen

Hoe draagt communicatie bij aan foutvriendelijkheid? Aan de hand van de theorie en voorbeelden van radicale openhartigheid krijg je concrete handvatten aangereikt. 

Foute Expo

Durf jij fouten toe te geven? Leer jij van fouten? Met een prikkelende expositie maken we inzichtelijk hoe je team met fouten omgaat. 

Foute Spreker

‘En toen kon ik de olympische spelen wel vergeten’.
Kwetsbare verhalen van topsporters, ondernemers of onderzoekers die hun eigen indrukwekkende verhaal delen met het publiek. 

Workshop Mindset

Ga jij uitdagingen aan? Met de mindsettheorie van Carol Dweck nemen we je mee buiten je comfortzone. Durft jouw team te groeien? 

Fout op een Voetstuk

‘En toen wist ik dat het fout ging’ Een collega die een eigen fout deelt met de groep. Wij doen de coaching, jij het kwetsbare verhaal. Een uitstekende basis voor foutvriendelijkheid. 

Live Muziek

Praten over een fout is soms lastig, een veilige omgeving is een must. We creëren een veilige sfeer door met livemuziek de bijeenkomst te begeleiden en te versterken.