Selecteer een pagina

Aanbod

Interesse in een foutvriendelijke bijeenkomst, quickscan of spel? We denken graag met je mee. Screw Up levert diverse producten en diensten. Zoek je een confronterende quickscan? Word je liever geïnspireerd door een  voorbeeldverhaal? Of ga je graag met elkaar aan de slag in een spelvorm? 

Teamtraject

In een paar weken maken we je team foutvriendelijker. We gaan aan de slag met drie thema’s: communicatie over fouten, leren van fouten en ruimte voor innovatie/experiment.

Met een quickscan brengen we eerst in kaart hoe het team nu omgaat met fouten en vernieuwing. Vervolgens krijgt iedereen kleine opdrachten mee voor in de werkcontext. In tenminste drie opvolgsessies en concrete opdrachten bouwen we aan een foutvriendelijk team!

Training

We nemen deelnemers in drie dagdelen mee in de wereld van fouten. In een prettige, warme sfeer gaan we aan de slag met confronterende oefeningen, laten we mooie voorbeelden zien en geven we aan de hand van meerdere theoretische kaders praktische tips die mensen de volgende dag meteen in kunnen zetten. Hiermee doorbreken we het taboe op (en de angst voor) fouten en kunnen deelnemers dat omzetten naar groei, innovatie en gezonde organisaties. Een hands-on training, op maat gemaakt voor je organisatie.

Workshop

In een éénmalige interactieve bijeenkomst gaan we met elkaar aan de slag met foutvriendelijkheid. Een vliegensvlugge en energieke workshop die je in circa twee tot vier uur inzicht geeft in foutvriendelijkheid. We starten met het Grote Foutenspel, koppelen de resultaten van dat spel aan de (foute) theorie en gaan vervolgens in kleinere groepjes aan de slag met je eigen foutvriendelijkheid, bijvoorbeeld aan de hand van een eigen casus of concrete opdracht. 

Foute producten

Wij hebben de ingrediënten om samen aan de slag te gaan met foutvriendelijkheid. Jij hebt de unieke context waarbinnen je dit wilt. In bijeenkomsten en trajecten zetten we de volgende beproefde ingrediënten graag in:

Casus

Wat ging er het afgelopen jaar bij jullie écht fout? We onderzoeken een gemaakte fout in jullie organisatie en behandelen deze samen door middel van een rollenspel.

Quickscan

Hoe foutvriendelijk is jouw organisatie? Voorafgaand aan een bijeenkomst sturen we een korte vragenlijst rond in jullie organisatie. De resultaten bespreken we en, indien gewenst, volgt er een geschreven advies.  

Wright Challenge

Ga de uitdaging aan met de gebroeders Wright door een vliegtuig te bouwen, en ontdek hoe je fouten hierbij helpen.

Wie Ben Ik

Ben jij Ludo Sanders of penicilline? We brengen omgaan met fouten in de praktijk door onze eigen versie van Wie Ben Ik? te spelen.

Goed Gesprek

Waar loopt je team tegenaan? En waar wil iedereen aan werken? Door middel van een dialoog gaan we in op fouten en innovatie in jouw organisatie. 

Workshop Fouten Delen

Hoe draagt communicatie bij aan foutvriendelijkheid? Aan de hand van de theorie en voorbeelden van radicale openhartigheid krijg je concrete handvatten aangereikt. 

Foute Expo

Durf jij fouten toe te geven? Leer jij van fouten? Met een prikkelende expositie maken we inzichtelijk hoe je team met fouten omgaat. 

Foute Spreker

‘En toen kon ik de olympische spelen wel vergeten’.
Kwetsbare verhalen van topsporters, ondernemers of onderzoekers die hun eigen indrukwekkende verhaal delen met het publiek. 

Workshop Mindset

Ga jij uitdagingen aan? Met de mindsettheorie van Carol Dweck nemen we je mee buiten je comfortzone. Durft jouw team te groeien? 

Fout op een Voetstuk

‘En toen wist ik dat het fout ging’ Een collega die een eigen fout deelt met de groep. Wij doen de coaching, jij het kwetsbare verhaal. Een uitstekende basis voor foutvriendelijkheid. 

Live Muziek

Praten over een fout is soms lastig, een veilige omgeving is een must. We creëren een veilige sfeer door met livemuziek de bijeenkomst te begeleiden en te versterken.