Selecteer een pagina

Screw Up Evenement  |  Horatiotent, Noorderzon Performing Arts Festival Groningen  |  20 augustus 2017

Screw Up Noorderzon

Een propvolle Horatiotent met 70 belangstellenden, persoonlijke verhalen, confronterende opdrachten en live jazz muziek in onze huiskamer.

Drie inspirerende ondernemende sprekers namen bezoekers mee in hun persoonlijke screw ups. Duizendpoot Wilbert van de Kamp vertelde over het in zeven sloten tegelijk lopen. Kindercoach Inge Corstiaans laat inzien waarom het belangrijk is dat zowel kinderen én volwassenen fouten maken en hoe je mindset daar invloed op heeft. Regisseur Eva Pantelakis verteld op een kwetsbare manier haar verhaal en laat de bezoekers zelf onderuit gaan. Met als klap op de vuurpijl een geïmproviseerde waanzinnige muzikale afsluiting van Eve and the Good Guys waarbij het publiek de inhoud van het lied bepaalde.

 

De initiatiefnemers van Screw Up laten natuurlijk ook van zich horen en geven een inhoudelijke verdieping aan de voorstelling. Waarbij het nut van fouten bespreken, jou eigen houding en het creëren van een foutvriendelijke omgeving als belangrijke onderwerpen niet ontbraken.