Selecteer een pagina

Screw Up evenement  |  De Pijp, Boterdiep 63, Plaza Danza  |  6 juli 2017

Ontmoet je fout!

 

Tijdens de evenementen van Screw Up komen mensen zoals jij en ik aan het woord om onze ervaringen omtrent “fouten maken“ te delen, daarvan te leren en zo ruimte te creëren voor experiment. Zo ook tijdens Screw Up 2017: Ontmoet je fout. Een analyse van ‘epic faalmomenten’, ‘kersen op de blunders’ en de ‘achteraf gezien hadden we dat anders moeten aanpakken’. De focus van het programma lag op “denken” en “doen”.

Het programma bestond uit pakkende en kwetsbare verhalen over politieke spelletjes, ondernemen en de advocatuur. En daarnaast actieve workshops met foute kleding, drempels nemen met improvisatietheater, bruggen bouwen en websites analyseren. Aan het Boterdiep, in het bijzonder; de Pijp, Boterdiep 63 en Plaza Danza konden deelnemers naar eigen voorkeur worden meegenomen in de verhalen van ondernemende sprekers (Denken) en het ontmoeten van je eigen fouten door middel van verschillende workshops (Doen). De deelnemers konden kiezen uit de workshops van Van Hulley, Clue Creative, Jeroen Sprangers, Thomas Mook en de Maakplek of uit de lezingen van Wilbert van de Kamp, Tim Laning, Tjitte Folkertsma en Christine van der Vorm. De avond kreeg extra sjeu door het theaterduo van ImproKlaar.

SU 2017 werd mede mogelijk gemaakt door onze foute partners: Rabobank, Founded in Groningen, Rizoem, Clue, de Pijp, de Soepwinkel, Rein en van Hulley.