Selecteer een pagina

Screw Up evenement  |  The Big Building  | 16 maart 2016

A tale of fail

Een onderschat project, een bijzondere opdrachtgever, een geploft team, een faillissement, noem maar op… Screw Up 2016 stond in het teken van dit soort oeps-momenten. In een laagdrempelige en energieke setting werd het publiek meegenomen in de verhalen van een vier-tal ondernemende sprekers. Er werd echter niet alleen geluisterd, maar ook gedaan! Tijdens de pauze was er een actief programma waarin op een ludieke manier de aanwezigen screw ups met elkaar deelden.

Onder leiding van spreekstalmeester Mendel Bouman betraden de sprekers het warm aangeklede podium in The Big Building. Een avond van verrassende verhalen en openbaringen. Met: Margriet de Schutter over diepgaan in de topsport, Peter Jaap Blaakmeer over het kwijtraken van klanten en het ontdekken van nieuwe samenwerkingen, Fré de Vries over de werkdruk in de advocatuur en zijn persoonlijke zoektocht daarin en als laatste Alfred Koop die over ondernemen in het Oostblok.

Screw Up 2016 was mogelijk dankzij de sponsoring van Gemeente Groningen, SAUS, The Big Building, TalentWeb Groningen en Eetlust.