Selecteer een pagina

Screw Up doorbreekt de cultuur van het streven naar foutloze en ultieme perfectie. Dit doen we met Screw Up openbaar toegankelijke evenementen en een Screw Up Business-variant.

We laten deelnemers inzien dat het bieden van ruimte voor experiment én het kunnen maken van fouten van toegevoegde waarde zijn. Daarmee dragen we bij aan een innovatiever (werk)omgeving en foutvriendelijke mentaliteit.

 Screw Up

 

Een belachelijk idee, desastreuze samenwerking, totaal onhaalbare ambitie, leugentje om eigen (?) bestwil en ga zo maar door.

Screw Up staat in het teken van dit soort oeps-momenten. In een laagdrempelige en energieke setting worden de deelnemers meegenomen in de verhalen van een viertal ondernemende sprekers. Er wordt echter niet alleen geluisterd, maar ook gedaan! Er zijn actieve onderdelen waarin op een ludieke manier de aanwezigen screw ups met elkaar delen.

Op 16 maart 2016 vond de eerste Screw Up Groningen plaats in ondernemersbroedplaats The Big Building. In een intieme setting vertelden vier inspirerende personen aan 70 geïnteresseerden over hun eigen screw up. 6 juli 2017 was de tweede ‘public’ editie van Screw Up. 120 enthousiaste deelnemers deden mee aan verschillende workshops en luisterden aandachtig naar foutkundige sprekers. Foto’s van alle evenementen vind je op onze Facebookpagina.

Screw Up 2018?

Word jij foute partner van het Screw Up evenement in 2018? Bekijk hieronder de sponsorpakketten van afgelopen jaar en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 Screw Up Business

 

Een geploft team, een onderschat project, een belachelijk concept, een achteraf verkeerd gemaakte beslissing, faillissement, noem maar op.

Als bedrijf wil je bijblijven in de veranderende wereld. Daarin is het onvermijdelijk dat er af en toe fouten worden gemaakt. Sommige fouten hebben desastreuse gevolgen en sommige fouten zijn klein en bieden de gelegenheid om te achterhalen wat niet werkt. Hoe dan ook, fouten moeten bespreekbaar zijn om te kunnen leren en innoveren. Fouten bespreekbaar maken biedt de gelegenheid om processen te verbeteren, te achterhalen waar kansen liggen en het businessmodel te versterken. Ook is fouten maken onvermijdelijk als je nieuwe dingen uitprobeert. Daarom organiseren we voor bedrijven en verenigingen Screw Up events om bij te dragen aan een foutvriendelijke bedrijfscultuur.

We bieden de gelegenheid om gemaakte fouten te delen en op zoek te gaan naar de leerervaringen. Ook maken we gezamenlijk de waarde van fouten bespreekbaar, een veilige sfeer is hierbij van groot belang.

Screw Up kan zowel als los event worden ingezet maar ook als onderdeel van een grotere cultuuromslag. Verder kijken we graag samen wat er nog meer gedaan kan worden om foutvriendelijker te worden en ruimte te bieden voor innovatie.

 

Wij zorgen voor:

  • Bepalen van de doelen en programma van de Screw Up;
  • organisatie van het event en begeleiding van sprekers;
  • interactieve onderdelen waarin we met alle aanwezigen aan de slag gaan met falen;
  • praktische handvatten om als organisatie goed om te gaan met fouten.

Aanvullend kunnen we ook zorgen voor zaken als een locatie voor het event met geluid & techniek, Screw Up catering (met een bijpassend faalverhaal).

Interesse in Screw Up Business? Neem contact op met Johannes of Mark!