Selecteer een pagina

Ontmoet het foute team

In 2016 is Screw Up ontstaan vanuit een groep enthousiaste ondernemers met een mooie lijst fouten op hun naam. Wij hebben geleerd van onze fouten door ze te delen en te focussen op de positieve gevolgen. Gelukkig maakt iedereen fouten, en wij helpen je graag om daar zo veel mogelijk van te leren. 

Wat wij doen: mensen leren met fouten om te gaan door het goede uit fouten te halen.

Cesco Homminga

Cesco is zelfstandig ondernemer in muziek en onderwijs, en community manager bij de start-up broedplaats Indiestad in het Kwadraat. Hij is actief in de start-up scene in Groningen door mee te werken en te denken met verschillende lokale bedrijven en projecten. Cesco laat de positieve kant van fouten zien. Met muzikale en creatieve werkvormen laat hij zien hoe je fouten maken leerzaam en leuk maakt.

Persoonlijke screw up…“Ik ben na mijn studie halsoverkop met een aantal goede vrienden een bedrijf begonnen met héél veel enthousiasme, zonder genoeg stil te staan bij ons verdienmodel, organisatiestructuur en praktische haalbaarheid van onze plannen. Uiteindelijk was het grootste resultaat van ons bedrijf wederzijdse frustratie…”

Linkedin

Johannes Postema

Johannes heeft een achtergrond in zowel toegepaste psychologie als bedrijfskunde. Daarmee helpt hij ondernemers, teams en studenten bij het vinden en grijpen van kansen. Bij Screw Up focust Johannes zich op het uitwerken en overbrengen van de inhoud. Zowel de psychologische kant van fouten maken, als de effecten hiervan op de werkvloer.

Persoonlijke screw up…“Ik stak heel veel tijd en energie in een offerte die tot een erg leuke opdracht kon leiden. Helaas bleek na verloop van tijd dat ik met totaal verkeerde mensen om tafel zat die uiteindelijk (plat gezegd) niets te zeggen hadden. Zonde van mijn tijd…”

Linkedin 

 

Mark Sekuur

Mark werkt sinds 2010 als freelance sociaalruimtelijk onderzoeker en adviseur onder de bedrijfsnaam Atelier Plek, doceert twee dagen in de week bij de School of future environments aan de Hanzehogeschool Groningen en fotografeert als architectuurfotograaf in opdracht van o.a. magazines en architecten. Bij Screw Up heeft Mark vaak de rol als dagvoorzitter en als ontwerper van bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten richt hij zich op de mensen; door scherpe vragen te stellen en goed te luisteren maakt hij het goede van fouten concreet en persoonlijk.

Persoonlijke screw up…“Ik wachtte veel te lang met nee(!) zeggen, waardoor ik werd meegetrokken in een groot project dat gedoemd was te mislukken. Niet omdat het project niet goed was (oké, daar scheelde ook wel wat aan), maar vooral omdat het team bestond uit de verkeerde personen met te grote ego’s.”

Linkedin    Webpagina