Selecteer een pagina

Screw Up evenement  |  Noorderzon, Horatio tent  |  20 augustus 2017

Screw Up Noorderzon

 

Een propvolle Horatiotent met 70 belangstellenden, persoonlijke verhalen, confronterende opdrachten en live jazz muziek in onze huiskamer.

Drie inspirerende ondernemende sprekers namen bezoekers mee in hun persoonlijke screw ups. Duizendpoot Wilbert van de Kamp vertelde over het in zeven sloten tegelijk lopen. Kindercoach Inge Corstiaans laat inzien waarom het belangrijk is dat zowel kinderen én volwassenen fouten maken en hoe je mindset daar invloed op heeft. Regisseur Eva Pantelakis verteld op een kwetsbare manier haar verhaal en laat de bezoekers zelf onderuit gaan. Met als klap op de vuurpijl een geïmproviseerde waanzinnige muzikale afsluiting van Eve and the Good Guys waarbij het publiek de inhoud van het lied bepaalde.

De initiatiefnemers van Screw Up laten natuurlijk ook van zich horen en geven een inhoudelijke verdieping aan de voorstelling. Waarbij het nut van fouten bespreken, jou eigen houding en het creëren van een foutvriendelijke omgeving als belangrijke onderwerpen niet ontbraken.

Wilbert Van de Kamp woont in een huis in Noordwest-Groningen, heeft een bedrijf en presenteert een talkshow. Maar als je in zeven sloten tegelijk loopt loop je daarmee jezelf ook wel eens voorbij. Wat heeft hij daarvan geleerd? En hoe helpt tegen jezelf aanlopen je verder?

Eva Pantelakis was vroeger heel verlegen en durfde geen fouten te maken. Nu leert ze ondernemers, werknemers en wetenschappers van de RuG om sprankelend te spreken over wie je bent & wat je wilt bereiken. Eva is presentatietrainer, spreker en actrice.

Dagelijks floreren & op je bek gaan! Hoe improviseer je jezelf tot heldin van je eigen verhaal?  Fouten maken doe je toch wel, maar hoe krijg je er (bijna) plezier in? “Als je je valkuilen kent, heb je goud in handen om te kunnen sprankelen!” 

Inge Corstiaans is expert ‘mindset in opgroeien, opvoeden en onderwijs’. Dit doet ze als ondernemer en kindercoach via Platform Mindset.

In deze interactieve lezing word je meegenomen naar Lefland waar je, onder het genot van een beetje groeipijn, kennismaakt met je eigen mindset en de daarbij horende (on)mogelijkheden. De overtuiging die jij over jezelf hebt (jouw mindset) bepaalt hoe je met fouten, uitdagingen en kritiek omgaat: stap je op de rem of geef je gas? De moet om te falen!